تور فرانسه (5 روز پاریس) زمستان 96

بسیاری از کسانی که اولین بار به تور اروپا می‌روند، شهری غیر از پاریس را به عنوان مقصدشان نمی‌توانند تصور کنند. شهر عشاق میزبان شما در نوروز 96 خواهد بود. در این تور اروپا شما 7 شب را در یکی از هتل‌های عالی شهر گذرانده و فرصت پیدا می‌کنید از یکی از رمانتیک‌ترین و زیباترین شهرهای دنیا دیدن کنید.

قیمت / نرخ تور فرانسه (5 روز پاریس) زمستان 96

  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
ID هتل ستاره Ratingشهرمنطقهوعده غذایینوع اتاقDBLSGLCWBCNBINFExt-N
1 Le Bon/Novotel La Défense/Same 4* 7.7/7.7 پاریس La Défense Breakfast STD 4,980,000 6,890,000 4,690,000 4,290,000 1,590,000 498,000
قیمت ها به تومان و اعتبار قیمتها تا 23 اسفند میباشد. اعتبار شامل نوسانات شدید نرخ ارز نمی‌باشد. شناسه پکیج: 122

نکات و دانستنی‌های تور فرانسه (5 روز پاریس) زمستان 96

  • تاریخ به روز رسانی 21 آبان 96
  • مدت زمان لازم جهت اخذ وقت مصاحبه 2 هفته الی 1 ماه میباشد.
  • با توجه به حجم زیاد درخواست تاریخ سفر باید حدود 2 الی 3 ماه بعد از تاریخ ثبت نام باشد.
  • جهت استفاده از خدمات تور گروهی (شامل: ترانسفر فرودگاهی + راهنمای ایرانی در محل + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو ) )، مبلغ 890 هزار تومان به مبالغ فوق اضافه خواهد شد.

خدمات تور فرانسه (5 روز پاریس) زمستان 96

تاریخ پرواز
23 دی 30 دی 7 بهمن 14 بهمن 21 بهمن 28 بهمن 5 اسفند 12 اسفند 19 اسفند
مدت و ترکیب تور
4 شب و 5 روز پاریس (4 شب)
خدمات تور
  1. پرواز هواپیمایی ماهان (تهران پاریس تهران)
  2. اقامت در هتل 4 ستاره تاپ به همراه صرف صبحانه
  3. اخذ ویزای شنگن فرانسه
  4. بیمه مسافرتی
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی *درصورت وجود(اجباری نیست)* (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت فرانسه بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه  میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر (بعد از صدور ویزا دریافت خواهد شد)
    • جهت زوجین: 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 30 میلیون تومان وجه نقد برای هر مسافر
    • جهت خانواده ها
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 12 سال 40 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 20 میلیون تومان وجه نقد
      • فرزندان بالای 12 سال 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 30 میلیون تومان وجه نقد
    • افراد مجرد یا افراد متاهلی که به تنهایی سفر میکنند: 70 میلیون تومان ضمانت بانکی یا 40 میلیون وجه نقد
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

دیدگاه های مرتبط با تور فرانسه (5 روز پاریس) زمستان 96

2 کاربر به "تور فرانسه (5 روز پاریس) زمستان 96" امتیاز داده اند | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:
1 دیدگاه

علی20 اسفند 1395

سلام، برای تور فرانسه چه مقدار زمان برای ویزا لازمه؟ و اولین توری که برای فرانسه دارید در چه تاریخی هست؟
من تمام شرایطی که در سایت برای گرفتن ویزا لازم هست رو دارم و سابقه ی ویزای شینگن مالتی رو هم دارم، آیا امکانش هست که ویزام ریفیوز بشه؟

پاسخ به علی
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
TEL : 22902286 (10 Line)