تور یونان 8 روز: 1شب آتن + 3شب میکونوس + 3شب سانتورینی تابستان 96

جشن عید فطر امسال را با رفتن به تور یونان برای خود به یاد ماندنی کنید. بازدید از آتن، شما را به قلب تاریخ می برد و گفتن از خود شهر میکونوس و سواحل زیبایش برای توصیف زیبایی های این جزیره کافی است. یک هفته از زندگی خود را با این تور مهیج و البته ارزان اروپا برای همیشه در خاطراتتان ثبت کنید.

برای آشنایی با پکیجهای مختلف یونان از لیست تور یونان دیدن نمایید.

قیمت / نرخ تور یونان 8 روز: 1شب آتن + 3شب میکونوس + 3شب سانتورینی تابستان 96

  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
ID هتل ستاره DBLSGLCWBCNBINF
1 The Stanley/Same (Athens) 4* 7,890,000 11,980,000 7,590,000 6,990,000 1,490,000
Porto (Mykonos)/same 4*
Solaris/same 4*
قیمت ها به تومان و اعتبار قیمتها تا 29 تیر میباشد. اعتبار شامل نوسانات شدید نرخ ارز نمی‌باشد. شناسه پکیج: 31

نکات و دانستنی‌های تور یونان 8 روز: 1شب آتن + 3شب میکونوس + 3شب سانتورینی تابستان 96

  • آخرین تاریخ به روز رسانی 29 خرداد 96 می‌باشد.
  • جهت استفاده از خدمات تور گروهی در آتن (شامل: ترانسفر فرودگاهی + راهنمای ایرانی در محل + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو ) )، مبلغ 750 هزار تومان به مبالغ فوق اضافه خواهد شد.

خدمات تور یونان 8 روز: 1شب آتن + 3شب میکونوس + 3شب سانتورینی تابستان 96

تاریخ پرواز
27 مرداد 3 شهریور 10 شهریور 17 شهریور 24 شهریور 31 شهریور 7 مهر
مدت و ترکیب تور
7 شب و 8 روز آتن (1 شب) میکونوس (3 شب) سانتورینی (3 شب)
خدمات تور
  1. پرواز هواپیمایی Aegean یونان (تهران-آتن-تهران)
  2. ویزای شنگن یونان
  3. قایق/Ferry در مسیر آتن-میکونوس-سانتورینی-آتن
  4. اقامت در هتل به همراه صرف صبحانه
  5. بیمه مسافرتی
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند  (با مهر وزارت امورخارجه)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه  میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت، با موجودی دائمی حداقل 5 الی 10 میلیون تومان، به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر (بعد از صدور ویزا دریافت خواهد شد)
    • جهت زوجین: 40 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 20 میلیون تومان وجه نقد برای هر مسافر
    • جهت خانواده
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 18 سال 50 درصد بزرگسال
      • فرزندان بالای 18 سال مانند بزرگسال
    • افراد مجرد یا افراد متاهلی که به تنهایی سفر میکنند: 50 میلیون تومان ضمانت بانکی یا 25 میلیون وجه نقد
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

تورهای مشابه با تور یونان 8 روز: 1شب آتن + 3شب میکونوس + 3شب سانتورینی تابستان 96

دیدگاه های مرتبط با "تور یونان 8 روز: 1شب آتن + 3شب میکونوس + 3شب سانتورینی تابستان 96"

1 کاربر به "تور یونان 8 روز: 1شب آتن + 3شب میکونوس + 3شب سانتورینی تابستان 96" امتیاز داده است | امتیاز: 4 از 5

شایان7 خرداد 13964

سلام برای اخذ ویزای شینکن من تمامی مدارک را دارم به جز سند ملکی و می خواهم در تابستان به همراه خانواده به اروپا سفر کنم نمی دانم از کجا باید شروع کنم

پاسخ به شایان
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
TEL : 22902286 (10 Lines)