ضمن تبریک سال نو، جهت اطلاع از ساعات کاری آژانس آوای بورالان در ایام تعطیلات نوروز به صفحه تماس با ما مراجعه نمایید.

تور یونان (8 روز آتن) زمستان 95

پاییز و زمستان امسال را با رفتن به تور یونان برای خود به یاد ماندنی کنید. این تور ارزان و فوق‌العاده شما را به گذشته می برد، به دیدن بقایای 2500 ساله یونان. آکروپولیس، معبد پارتنون، معبد آتنا، تماشاخانه دیونوسوس و ده ها جاذبه دیدنی و تاریخی در این تور آتن منتظر شما هستند. فرصت را از دست ندهید و رفتن به تور اروپا را با یکی از زیباترین نقاطش شروع کنید.

برای آشنایی با پکیجهای مختلف یونان از لیست تور آتن دیدن نمایید.

قیمت / نرخ تور یونان (8 روز آتن) زمستان 95

  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
ID هتل ستاره DBLSGLCWBCNBINF
1 Rio Athens /Same 3 4,690,000 5,990,000 4,490,000 4,290,000 990,000
2 President Athens / Same 4 5,490,000 6,790,000 5,290,000 4,990,000 990,000
3 Airotel Stratos Vassilikos / Same 5 6,490,000 8,390,000 5,990,000 5,690,000 990,000
قیمت ها به تومان میباشد. اعتبار شامل نوسانات شدید نرخ ارز نمی‌باشد. شناسه پکیج: 70

خدمات تور یونان (8 روز آتن) زمستان 95

تاریخ پرواز
8 اسفند 15 اسفند
مدت و ترکیب تور
4 شب و 5 روز آتن (7 شب)
خدمات تور
  1. پرواز هواپیمایی یونان (تهران-آتن-تهران)
  2. ویزای شنگن یونان
  3. ترانسفر فرودگاهی
  4. اقامت در هتل به همراه صرف صبحانه
  5. یک گشت نیم روز شهری پانورامیک (بازدید از نمای بیرونی جذابیت های گردشگری شهر آتن)
  6. بیمه مسافرتی
  7. راهنمای ایرانی مستقر
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر وزارت امورخارجه)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت ایتالیا بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت، با موجودی دائمی حداقل 5 الی 10 میلیون تومان، به زبان انگلیسی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر (بعد از صدور ویزا دریافت خواهد شد)
    • جهت زوجین: 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 40 میلیون تومان وجه نقد برای هر مسافر
    • جهت خانواده ها
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 18 سال 30 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 20 میلیون تومان وجه نقد
      • فرزندان بالای 18 سال 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 40 میلیون تومان وجه نقد
    • افراد مجرد یا افراد متاهلی که به تنهایی سفر میکنند: 70 میلیون تومان ضمانت بانکی یا 60 میلیون وجه نقد
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

دیدگاه های مرتبط با "تور یونان (8 روز آتن) زمستان 95"

1 کاربر به "تور یونان (8 روز آتن) زمستان 95" امتیاز داده است | امتیاز: 4 از 5

مهدی ساعی9 اسفند 13954

بدون ویزا هم میشه رفت یونان؟

سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
TEL : 22902286 (10 Lines)