تور یونان (تور آتن 4شب + تور میکونوس یا سانتورینی 3شب) تور یونان، آتن و جزایر یونان پاییز 96

پاییز و زمستان امسال را با رفتن به تور یونان برای خود به یاد ماندنی کنید. این تور ارزان و فوق‌العاده شما را به گذشته می برد، به دیدن بقایای 2500 ساله یونان. آکروپولیس، معبد پارتنون، معبد آتنا، تماشاخانه دیونوسوس و ده ها جاذبه دیدنی و تاریخی در این تور آتن منتظر شما هستند. فرصت را از دست ندهید و رفتن به تور اروپا را با یکی از زیباترین نقاطش شروع کنید.

برای آشنایی با پکیجهای مختلف یونان از لیست تور آتن دیدن نمایید.

قیمت / نرخ تور یونان (تور آتن 4شب + تور میکونوس یا سانتورینی 3شب) تور یونان، آتن و جزایر یونان پاییز 96

  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
ID هتل ستاره DBLSGLExt-BedCWBCNBINFExt-N
1 President Athens / Same 4* 6,890,000 9,890,000 6,890,000 6,590,000 5,590,000 1,290,000 250,000
Porto (Mykonos)/Solaris (Santorini) /Same 4* 580,000
قیمت ها به تومان و اعتبار قیمتها تا 27 شهریور میباشد. اعتبار شامل نوسانات شدید نرخ ارز نمی‌باشد. شناسه پکیج: 70

نکات و دانستنی‌های تور یونان (تور آتن 4شب + تور میکونوس یا سانتورینی 3شب) تور یونان، آتن و جزایر یونان پاییز 96

  • آخرین تاریخ به روز رسانی 16 مرداد 96 می‌باشد.
  • جهت استفاده از خدمات تور گروهی در شهر آتن شامل: ترانسفر فرودگاهی + راهنمای ایرانی در محل + یک گشت شهری پانورامیک، مبلغ 750 هزار تومان به مبالغ فوق اضافه خواهد شد.
    • توضیح گشت شهری: مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو خواهد بود.

خدمات تور یونان (تور آتن 4شب + تور میکونوس یا سانتورینی 3شب) تور یونان، آتن و جزایر یونان پاییز 96

تاریخ پرواز
2 آبان 16 آبان 30 آبان 7 آذر 14 آذر 21 آذر
مدت و ترکیب تور
7 شب و 8 روز آتن (4 شب) میکونوس (3 شب)
خدمات تور
  1. پرواز هواپیمایی یونان (تهران-آتن-تهران)
  2. ویزای شنگن یونان
  3. اقامت در هتل به همراه صرف صبحانه
  4. کشتی (Ferry) رفت و برگشت در مسیر آتن به میکونوس یا سانتورینی
  5. بیمه مسافرتی
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر وزارت امورخارجه)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت ایتالیا بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت، با موجودی دائمی حداقل 5 الی 10 میلیون تومان، به زبان انگلیسی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر (بعد از صدور ویزا دریافت خواهد شد)
    • جهت زوجین: 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 40 میلیون تومان وجه نقد برای هر مسافر
    • جهت خانواده ها
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 18 سال 30 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 20 میلیون تومان وجه نقد
      • فرزندان بالای 18 سال 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 40 میلیون تومان وجه نقد
    • افراد مجرد یا افراد متاهلی که به تنهایی سفر میکنند: 70 میلیون تومان ضمانت بانکی یا 60 میلیون وجه نقد
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

تورهای مشابه با تور یونان (تور آتن 4شب + تور میکونوس یا سانتورینی 3شب) تور یونان، آتن و جزایر یونان پاییز 96

دیدگاه های مرتبط با "تور یونان (تور آتن 4شب + تور میکونوس یا سانتورینی 3شب) تور یونان، آتن و جزایر یونان پاییز 96"

1 کاربر به "تور یونان (تور آتن 4شب + تور میکونوس یا سانتورینی 3شب) تور یونان، آتن و جزایر یونان پاییز 96" امتیاز داده است | امتیاز: 4 از 5
امتیاز دهید:
1 دیدگاه

مهدی ساعی9 اسفند 1395

بدون ویزا هم میشه رفت یونان؟

پاسخ به مهدی ساعی
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
TEL : 22902286 (10 Lines)