تور یونان (تور آتن 4شب و 5 روز) تور یونان پاییز 96

با تور 5 روز آتن، با ارزانترین قیمت از اروپا دیدن کنید و کشور زیبای یونان را در دفتر خاطراتتان ثبت کنید، یونان را ابتدای تمدن اروپا و زادبوم دموکراسی، فلسفه غرب، بازی‌های المپیک، علوم سیاسی، نمایشنامه‌نویسی (شامل هر دو نوع کمدی و تراژدی) می‌دانند و مملو از زیبایی‌های فلسفی و تاریخی از جذابیت اروپاست و در مدت تور یونان شاهد این زیبایی‌های هنری و فرهنگی خواهید بود.

قیمت / نرخ تور یونان (تور آتن 4شب و 5 روز) تور یونان پاییز 96

  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
ID هتل ستاره RatingمنطقهDBLSGLCWBCNBINFExt-N
1 President Athens / Same 4* 7.4 5 Km to N.E Acropolis 3,980,000 5,980,000 3,850,000 3,690,000 990,000 199,000
2 Airotel Stratos Vassilikos / Same 5 8.6 4 Km E Acropolis 5,990,000 7,990,000 5,790,000 5,290,000 990,000 490,000
قیمت ها به تومان و اعتبار قیمتها تا 27 شهریور میباشد. اعتبار شامل نوسانات شدید نرخ ارز نمی‌باشد. شناسه پکیج: 10

نکات و دانستنی‌های تور یونان (تور آتن 4شب و 5 روز) تور یونان پاییز 96

  • آخرین تاریخ به روز رسانی 23 مرداد 96 
  • جهت استفاده از خدمات تور گروهی (شامل: ترانسفر فرودگاهی + راهنمای ایرانی در محل + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو ) )، مبلغ 850 هزار تومان به مبالغ فوق اضافه خواهد شد.

خدمات تور یونان (تور آتن 4شب و 5 روز) تور یونان پاییز 96

تاریخ پرواز
2 آبان 16 آبان 23 آبان 30 آبان 7 آذر 14 آذر 21 آذر
مدت و ترکیب تور
4 شب و 5 روز آتن (4 شب)
خدمات تور
  1. پرواز هواپیمایی Aegean یونان (تهران آتن تهران)
  2. ویزای شنگن یونان
  3. اقامت در هتل به همراه صرف صبحانه
  4. بیمه مسافرتی
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند  (با مهر وزارت امورخارجه)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه  میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت، با موجودی دائمی حداقل 5 الی 10 میلیون تومان، به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر (بعد از صدور ویزا دریافت خواهد شد)
    • جهت زوجین: 40 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 20 میلیون تومان وجه نقد برای هر مسافر
    • جهت خانواده
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 18 سال 50 درصد بزرگسال
      • فرزندان بالای 18 سال مانند بزرگسال
    • افراد مجرد یا افراد متاهلی که به تنهایی سفر میکنند: 50 میلیون تومان ضمانت بانکی یا 25 میلیون وجه نقد
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

تورهای مشابه با تور یونان (تور آتن 4شب و 5 روز) تور یونان پاییز 96

دیدگاه های مرتبط با "تور یونان (تور آتن 4شب و 5 روز) تور یونان پاییز 96"

7 کاربر به "تور یونان (تور آتن 4شب و 5 روز) تور یونان پاییز 96" امتیاز داده اند | امتیاز: 3.9 از 5
امتیاز دهید:
7 دیدگاه

محمد ناصر15 مرداد 1396

با سلام
زوج هستیم . کل کل هزینه های تور یونان بصورت اکونومیک چقدر می شود ؟
با ویزای شنگن هست دیگه ؟

پاسخ به محمد ناصر

اكبر هوشنگي25 تیر 1396

با سلام
آيا امكان داره بعد 4 روز تور ،بليط برگشت رو براي تاريخ ديگه ايي بگيريد كه ما بتونيم با هزينه خودمون چند تا كشور ديگه رو هم ببينيم؟

پاسخ به اكبر هوشنگي

نعمتی21 اردیبهشت 1396

سلام.ببخشید می‌خواستم بدونم امکانش هست همین تور ۴ شبه رو بگیرم ولی بلیط برگشت رو برای دهم تیر صادر کنید

پاسخ به نعمتی

لیلی13 اردیبهشت 1396

سلام
خب چرا 850 هزار تومان هزینه خنده دار مربوط به مترو و پیاده روی را در قسمت نکات دانستنی تور گذاشتین؟؟ ((: خب رو همون قیمت تور میاوردین. جالبه تازه تورتون آف خورده

پاسخ به لیلی

کارشناس فروش آوای بورالان13 اردیبهشت 1396

سرکار خانم لیلی
با توجه به حجم درخواست بالای مسافرین جهت دریافت بسته سفر به صورت اکونومی، که هزینه های گروه شامل آن نباشد، پکیج تور یونان وسایر تورهای اروپایی به صورت معکوس طراحی گردیده است، چنانچه مسافرین علاقمند به دریافت این خدمات باشند جداگانه هزینه آن را پرداخت خواهند کرد و در صورتی که خودشان با هزینه کمتر امکان رفتن از فرودگاه و بالعکس را داشته باشند نیازی به پرداخت این هزینه ها نخواهد بود.

پاسخ به کارشناس فروش آوای بورالان

فلاح14 فروردین 1396

سلام
هم سند مالی هم گواهی تمکن مالی هم ضمانتنامه ضروری هست ؟
یا یکیش کافیه؟

پاسخ به فلاح

عرفان9 اسفند 1395

پارسال که رفتیم عالی بود، امسال هم اون کشتی های نفلی رو میزارید برای یونان؟

پاسخ به عرفان
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
TEL : 22902286 (10 Lines)