تور 8 روز ایتالیا (رم) پاییز 96

سفر به اروپا برای تمام مردم دنیا سفری بسیار جذاب است، اما برای گردشگران ایرانی سفری نسبتا گران محسوب می‌گردد. آوای بورالان با طراحی پکیج تور ارزان اروپا این امکان را فراهم آورده تا علاقه‌مندان اروپا، این سفر را تجربه کنند. در این تور ویژه اروپا، شما به یکی از قدیمی‌ترین شهرهای دنیا یعنی شهر رم می‌روید. در رم می‌توانید بقای به جا مانده از امپراتوری باستانی روم را ببینید؛ در رم به کولسیوم رفته و از Furom رم دیدن کنید و تجربه‌ای عالی از یکی از زیباترین شهرهای جهان را در مدت تور اروپا داشته باشید. با بهترین قیمت‌ها می‌توانید بهار امسال را در اروپا و در ایتالیا سپری کنید.

قیمت / نرخ تور 8 روز ایتالیا (رم) پاییز 96

  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
ID هتل ستاره Ratingمنطقهوعده غذایینوع اتاقDBLSGLCWBCNBINF
1 Torino / Turner / Same 4* 6.9 / 7.7 Central Breakfast STD 6,690,000 8,890,000 6,290,000 5,890,000 990,000
قیمت ها به تومان و اعتبار قیمتها تا 23 اسفند میباشد. اعتبار شامل نوسانات شدید نرخ ارز نمی‌باشد. شناسه پکیج: 17

نکات و دانستنی‌های تور 8 روز ایتالیا (رم) پاییز 96

  • تاریخ به روز رسانی 18 مهر 96
  • جهت استفاده از خدمات تور گروهی (شامل: ترانسفر فرودگاهی + راهنمای ایرانی در محل + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو ) )، مبلغ 690 هزار تومان به مبالغ فوق اضافه خواهد شد.

خدمات تور 8 روز ایتالیا (رم) پاییز 96

تاریخ پرواز
29 دی
مدت و ترکیب تور
7 شب و 8 روز رم (7 شب)
خدمات تور
  1. پرواز چارتر هواپیمایی آلیتالیا (تهران رم تهران)
  2. اقامت در هتلهای 4 ستاره تاپ مرکز شهر به همراه صرف صبحانه
  3. اخذ ویزای شنگن ایتالیا
  4. بیمه مسافرتی سامان
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت ایتالیا بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه  میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر (بعد از صدور ویزا دریافت خواهد شد)
    • جهت زوجین: 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 40 میلیون تومان وجه نقد برای هر مسافر
    • جهت خانواده ها
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 12 سال 40 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 30 میلیون تومان وجه نقد
      • فرزندان بالای 12 سال 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 40 میلیون تومان وجه نقد
    • افراد مجرد یا افراد متاهلی که به تنهایی سفر میکنند: 70 میلیون تومان ضمانت بانکی یا 50 میلیون وجه نقد
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

دیدگاه های مرتبط با تور 8 روز ایتالیا (رم) پاییز 96

امتیاز دهید:
8 دیدگاه

علیرضا کوشا10 مهر 1396

سلام وروزتون بخیر
مدت اعتبار پاسپورت من از زمان پرواز ۶ماه و۲۲ روز میباشد از طرف دیگر من سال گذشته از سفارت هلند ویزای شینگن گرفتم که تا مارس 2018 اعتبار دارد سوال من اینست که ایا من میتونم با همون ویزا در تور ایتالیا که در ۲۶ ابان شروع میشود شرکت کنم؟

پاسخ به علیرضا کوشا

نگين ناصري21 خرداد 1396

سلام
من در دانشگاه استاد حق التدريس هستم .آپارتمان و يك مغازه دارم كه هر دو سند شش دانگ بنام دارم و ميتونم تمكن مالي پنجاه مليون رو اماده كنم
١-آيا حتما بايد در طول سه ماه پنج تا ده مليون تومان در حسابم باشد؟
٢-بيمه من از دانشگاه و هم از يك دفتر وكالت دوستم ارسال ميشود اما دانشگاه مرتب نيست مثلا ماهي فقط چند روز
٣-من پروانه كسب كتابفروشي دارم اما از ان محل بيمه ارسال نميكنم
قصد سفر به ايتاليا رو دارم يا هر كشور اروپايي كه خيالم از بابت گرفتن ويزا راحت باشه
منتظر تماس شما هستم چون حتما تا مرداد بايد برم و برگردم
ممنون از اطلاع رساني و نحوه ارتباط با كاربران

پاسخ به نگين ناصري

کارشناس فروش آوای بورالان15 مهر 1396

سرکار خانم ناصری
با سلام
بعنوان مدرک شغلی جواز کسب کتابفروشی کفایت میکنه و نیازی به بیمه نیست.
گردش مالی طی سه ماه آخر منتهی به وقت مصاحبه هم باید موید گواهی تمکن مالی شما باشه، یعنی نباید شوک به گردش مالی وارد شه، نباید ناگهان اعداد غیر مرتبط وارد و یا خارج بشه به حسابتون، موجودی حساب هم ترجیحا کمتر از 25 تا 30 میلیون نباشه هیچ زمانی

پاسخ به کارشناس فروش آوای بورالان

سمیه25 فروردین 1396

سلام
من داروساز بدون پروانه تاسیس با شش سال سابقه پرداخت حق ببمه، همسرم پزشک، کارمند با پروانه مطب هستند، و ایشون هم شش سال پرداخت بیمه دارند، قصد سفر به ایتالیا یا فرانسه داریم، آیا بدون سند ملکی با وجود بالا بودن موجودی حساب امکان گرفتن ویزا وجود داره؟

پاسخ به سمیه

جواد23 بهمن 1395

سلام
من علاقه زیادی به دیدن ایتالیا دارم ولی با توجه به بالا بودن هزینه تورها آیا فقط درزمینه ویزا میتونید بمن کمک کنید؟
من کارمند رسمی شرکت نفت هستم و سند ملکی هم ندارم

پاسخ به جواد

zari16 خرداد 1396

سلام
من و همسرم علاقه زیادی به دیدن ایتالیا داریم ولی با توجه به بالا بودن هزینه تورها آیا فقط درزمینه ویزا میتونید به ما کمک کنید؟
من کارمند رسمی صدا و سیما و همسرم کارمند قراردادی موسسه ژئوفیزیک هستند و البته سند ملکی هم نداریم

پاسخ به zari

مهدی4 بهمن 1395

سلام
با توجه به اینکه سال آینده قصد ادامه تحصیل در اروپا را دارم. می خواستم یک سفر کوتاه به یک کشور اروپایی شینگن داشته باشم تا در اخذ ویزای تحصیلی با مشکل رو برو نشوم.
حساب بانکی ، سند دارم.
مدیر عامل شرکت هستم ولی شرکت شخصی بوده و لیست حقوق از شرکت خودم ندارم. پروانه انتشارات دارم. با شش کتاب چاپ شده. ولی خودم یک کتاب چاپ کردم. بیمه مشاغل و حرف آزاد می پردازم چهار سال.
آیا امکان اخذ ویزای کوتاه مدت شینگن حتی دور روزه میسر است یا نه؟

پاسخ به مهدی

کارشناش 202 (آوای بورالان)4 بهمن 1395

سلام
وقت بخیر
متاسفانه با شماره تماسی که اعلام فرموده بودید ما موفق نشدیم با شما تماس بگیریم
برای مدارک شغلیتون ابهاماتی هست، باید باهاتون صحبت کنم تا بتونم راهنماییتون کنم
سفر 8 روز فرانسه برای نوروز فکر میکنم براتون مناسب باشه
ممنون میشم شماره تماستون رو دوباره برای ما ارسال کنید تا بتونیم جهت راهنمایی مناسب باهاتون تماس بگیریم و سفر خوشی را براتون رقم بزنیم

پاسخ به کارشناش 202 (آوای بورالان)
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
TEL : 22902286 (10 Line)