ویزای توریستی تایلند

قبل از همراهی با تور تایلند باید ویزای توریستی این کشور را در یافت کنید. ویزای توریستی تایلند در حال حاضر بدون نیاز به مصاحبه و با ارائه مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا برای گردشگران صادر می‌شود که در این مقاله به معرفی آنها پرداخته ایم.

ویزای توریستی تایلند

برای درخواست ویزای توریستی، حضور متقاضی الزامی نمی‌باشد و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت می‌باشد و حضور متقاضی به‌منظور مصاحبه ضروری می‌باشد. ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت در تور تایلند را نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد می‌شود. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا می‌باشد. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت پادشاهی تایلند در ایران دریافت کنید. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه و برای هرکدام از مسافران به‌طور جداگانه کامل می‌شود.

با استفاده از ویزای توریستی می‌توانید 30 تا 60 را در تور تایلند سپری کنید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی (یعنی ٣٠ کیلوگرم) بار با خودتان جا‌به‌جا نمایید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تایلند

  • شناسنامه ایرانی و کارت ملی
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • یک قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد 4*6  که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی شما باشد.
  • تمکن مالی و تسویه کامل
  • گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند
  •  واچر هتل

آدرس سفارت تایلند در تهران

  • خیابان بهارستان، پارک امین‌الدوله، شماره ٤

آدرس وب سایت سفارت تایلند در تهران

  • www.thaiembassy-tehran.org
اخبار و مقالات مرتبط با "ویزای توریستی تایلند"

اگر به تور تایلند می‌روید نیاز است که با واحد پول این کشور آشنا شوید. واحد پول تایلند بات تایلندی نام دارد و معمولا با حرف B بزرگ با یک خط عمودی رویش نشان داده می‌شود. در هنگام خرید در فروشگاه‌های تایلند این علامت را بر روی برچسب‌های قیمت‌ها زیاد خواهید دید.

دیدگاه های مرتبط با ویزای توریستی تایلند

امتیاز دهید:
نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید
TEL : 22902286 (10 Line)