ویزای تایلند

کشور تایلند از زیباترین کشورهای قاره آسیا می‌باشد که در لیست سفر بسیاری از گردشگران قرار دارد. برای این که بتوانید با تو تایلند همراه شوید، باید ویزای تایلند را اخذ کنید.

ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند

سفارت تایلند برای کسانی که قصد دارند، ویزای توریستی تایلند تا سه ماه بعد از صدور معتبر می‌باشد. اما از زمانی که وارد خاک این کشور می‌باشد، می‌توانید یک ماه در تایلند بمانید. ویزای توریستی تایلند یک‌بار ورود می‌باشد. با ویزای توریستی شما اجازه‌ کار یا اقامت ندارید و در صورتی که بدون اجازه اشتغال در تایلند به کار مشغول هستید، با جریمه سنگین روبرو می‌شوید. اگر قصد دارید بیشتر در کشور تایلند بمانید باید با مدارک و دلایل موجه به اداره مهاجرت مراجعه نمایید و ویزای خود را تمدید نمایید. چرا که ماندن در تایلند بعد از پایان زمان ویزا جریمه‌ی سنگینی دارد. حضور در ایران هنگام درخواست ویزا الزامی می‌باشد. در تور تایلند می‌توانید به بازدید جاذبه‌هایی بروید که بسیار زیبا هستند، اما قبل از سفر باید طبق شرایط و قوانین این کشور ویزای تایلند را دریافت کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تایلند

  • اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس 4*6 عکس باید رنگی با زمینه‌ سفید و با عکس پاسپورت متفاوت می‌باشد.
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند
  • تاییدیه رزرو هتل در تایلند
  • کپی کارت ملی
  • کپی تمام صفحات شناسنامه
  • تمکن مالی با مبلغ حداقل هشت میلیون تومان

آدرس سفارت تایلند در ایران

آدرس سفارت تایلند در تهران میدان بهارستان، خیابان ابن سینا، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه‌ی استقلال، پلاک 4 می‎باشد. سفارت تایلند در روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت 8:30 تا 16:30 آماده ارائه خدمات به گردشگران تور تایلند می‌باشد.

هزینه ویزای تایلند

  • ویزای توریستی یک بار ورود 35 یورو می‌باشد.
  • ویزای تجاری یک بار ورود هم 60 یورو می‌باشد.
  • ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله 140 یورو هزینه دارد.
  • ویزای گذری هم 25 یورو هزینه دارد.

دیدگاه های مرتبط با ویزای تایلند

امتیاز دهید:
نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید
TEL : 22902286 (10 Line)